Wednesday, January 4, 2017

Dah Habeh Belajaq !. Convocation Day .

Penat belajaq, 5 tahun kat UiTM Kedah.
Akhirnyaaaa, dah grad . dah konvo. dah dapat ijazah. yayyyyy
Sis is happy.
termakbul doa nak mak tengok sis terima Ijazah.
malas nak tulis bebanyak, sis post gambo lerr. wiwiiwiwiw

Meet le gagaks. the Gagak Hitam sisthorrrr

Happy New Year minasan.



Hello 2017, Goodbye 2016.

2016 penuh dengan kisah suka, duka, luka, harapan, sinaran mentari menyinari. dah kenapa aku! .

lets recap my *NOTSOCOOLYEARS* 2016.

well ...
Januari 2016 - lama doh, mana nak ingat
Feb 2016 - same, tak ingat
Mac 2016 - sis cuba untuk ingat, but ...Negative
April 2016 - esaited nak Konvo maybe.
May 2016 - Wehh, aku konvo woowowow. dah jadi Alumni UiTM Kedah.
June 2016 - tak ingat.
Julai 2016- emm emm
Ogos 2016 - hailoo hailoo
September 2016 - Worst month laaa aku rasa, but masa tu la.. la ni okay dah.
Oktober 2016 - OMG, sis p vacayyyyyy . dengan harapan dapat jodoh. hahaha .
November 2016 - Org tu datang umah i is lerr. exact tarik 21 Nov 2016. Sbb tu la sis jatoh chentaa. peghhh. very the gentleman.okay dah la brag pasai dia. hehe
Disember 2016 - Ujung bln 31hb, Dia sampaikan berita. OMO OMO. Insyaallah. 28hb Jan ni.


so, ada apa 28 Jan ni.


Tunggu la nanti sis hapdate :DD

Thursday, April 21, 2016

#mereputdiopis

It's been a long time ~~~~ . *ok nyanyi bersama aku*
Baru ja lepas stalk blog sendiri. kekekeke. Dari diploma sampai Degree aku rajin dok menulis .
Apebendeee nihhh *cara percakapan macam nayem*.
Nampak kegigihan seorang Azarol.

Well, degree dah habis. Intern dah habis. Konvo jer belum  *WOII AKU KONVO 09 MAY 2016 OII .*
saja la bagi bold and caps lock, nampak la macam penting tarikh tu.


oh btw, gua dah keje beb. kejeeee kejee. dah kenapee cakap camniee.
Alhamdullilah, aku dapat kerja kat Perpustakaan kat kolej Swasta kat Penang. so okay laa, at least ada laa jugak pengalaman.


kenapa ayat skema sangat sekarang kan, sbb berkawan dengan HEP, beliau seorang skema ya tohannnnn ayat bahasa melayunyaa. *matakeatas*


Since dah almost empat bulan la aku keja sini, so aku kenai laa macam- macam manusia. So, nasihat aku. Tak semua suka kita, Tak semua tak suka kita. bagi akuu, aku syukurlahh dapat kenai dengan geng hat satu pala nokhorommm btoii org kata .

The worst shit is, bilaa aku dok tengok manusia yang tikam dari belakng, and depa boleh buat pokerface ja. derrr, bagus laa orang macam ni, fikir hidop depa ja.

okay la, sis nak berkerjaya kembali. nanti sis haplod gambo dengan #gengnokhorommsatupalaa


chaioo
XYZ



Terimalahh supersonic dari Oasis, peneman tikala sis kebosanan mereput di opiss T.T

Sunday, November 30, 2014

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
Rabbi Yassir wala tua'ssir
semoga dipermudahkan semuanya.
semoga.
semoga.
semoga.
.
.
.
.

selamat malam.

Friday, June 27, 2014

4 days to go.

hari rabu minggu depan.
hari khamis minggu depan.

ishh .
tak lama dah.

persoalannya.

bersediakah aku.

belajar dah ka ?. kalau dah. tahniah. kalau belum. takziah.

usaha dah ka ? . usaha nak buat ulangkaji tu, ada. tapi tak cukup.

so.

p la study,hapdet blog padia.

wish me luck.
2/7 : index and abstract paper.
3/7 : info. system mgt paper.

T.T