Sunday, March 18, 2012

Kesihatan tak sihat =,=

Assalamuailaikum..

Apa perasaan hampa, bila minggu exam ni tetiba hampa demam? rasa pa? best ? ohsem? marbeles? daebak ?
bg aku xbest teruihhhhh .. bkn ohsem tp ohsom ! 

sebenarnya, xtaw kenapa bole kena flu ni, ari tu (15 march) , aku lepak kat library. Yela amik feel nk buat rekod.*harammm xstudy pon

kononya nak p pagi laaa.. baru ada semangat nk study. tp besa la janji melayu, pukoi bapa bgn tidoq, hahaha.. malas nk gtaw, sebab aku ank dara , mna elok gtaw bgn koi bapa.. haha :D

ok2, sambung balik kisah tragis aku ni.. 
Hari kejadian tu, aku posa plak ngn kausaq, tp takkan la sebab aku posa, aku kena flu.. sungguh la tak logik kenyataan ini..
then bila pikiaq balik, maw xkena flu, asyik masuk library (sejok nak mati) pastu p keluaq pulak, nk tekan duit la, jumpa lecturer la .. (kat luaq, panas nk mati gk)..
so, nk dijadikan cerita .. balik tu aku xmandi .. sbb badan da seram sejok .. *bapak teruk ank dara ni*
esoknyaaaa(16mac).. hidung dok mai gatai2, mata dok mai merah2.. pehhhhh .. rasa nk amik idung tu , letak sebelah la.. 

haaaaa.. cmni laaa.. gatai2 idung, tekak .. mata merah cm vampire.. hakhakhak

dan yg seronoknyaaa 17mac tu, aku ada paper record center ^^, best kan .. best kan .. best sangat2..
paper rekod+ selsema+ batuk= xmaww repeat ooiii :|
aku pon , p la mengemis ubat ubatan kt kawan2.. sebab masa tu unit kesihatan tutup.. aishhh, .
*sangat xmemahami ..
dah2 .. otak aku saket, idong aku pon dok asyik tangkap leleh ja,.. batuk plak .. pehhhh usah dikenang laaa..
: time2 cmni, teruih ingat kat mak :(

kalu ampa nak taw, cmna demam selsema ley jadi .. sila klik hat sebelah ni >>>   fakta demam selsema

p/s : sahabat baik aku sekarang, tisu premier n scott ^^
kausaq ckp scott lembut, idung xsakit kalu kita tonyah, so ampa cubalah ^^..

not so style !
 :: doakan cheq cepat sihat nah, ada lagi 2 paper ^^



3 comments:

Afiq Yassin said...

terjah sini..
jom visit afiq

♔Lady Ainaa♔ said...

seriusly i really hate flu.. hurmmm now pun en tgh dmam tp bkn dmam selsema tp demam pnas.. lg rase ARGHHHHHHHH... anyway semoga cpat smbuh

Atye kuat tacing said...

ainaa : kan, nak watpa pon xkena kan..
anyway thanx, n u pon semoga cepat sembuh :)